Retourneren / zichttermijn / annuleren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@dejuwelenwinkel.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Herroepingsformulier downloaden

Wilt u een order annuleren of herroepen? Vul dan dit Herroepingsformulier in.

Kapot of beschadigd

Wanneer uw bestelling kapot of beschadigd arriveert, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zorgen dan voor een snelle afhandeling en voorzien u van een nieuw product.

Garantie

Op al onze producten geldt een garantietermijn minimaal 6 maanden op sieraden en maximaal 3 jaar op horloges. Wanneer uw product binnen deze termijn defect raakt door een verkeerde fabricage dan wordt uw product kosteloos vervangen dan wel hersteld.

Openingstijden

Ma    Gesloten

Di     09.30 – 17.00

Wo    09.30 – 17.00   

Do    09.30 – 17.00  

Vr     09.30 – 19.00   

Za     09:30- 17.00