Beschrijving

ZINZI Solaris horloge blauw ZIW2155. Het ZINZI Solaris horloge is trendy, klassiek en duurzaam tegelijk. Het Japanse kwaliteitsuurwerk maakt gebruik van licht als energiebron. De kleine zonnecellen vangen het zonlicht op, maar ook met kunstlicht kan dit horloge zich opladen, Het vervangen van de batterij is niet meer nodig. Met de mooie ring rondom de blauwe wijzerplaat en de stoere rolex-style stalen band met luxe clip-sluiting, krijgt het horloge een stijlvolle stoere uitstraling. Voorzien van een blauwe wijzerplaat, stalen kast 35mm en stalen schakelband in de kleur zilver. Extra kwaliteit: Voorzien van een Citizen-Miyota uurwerk, sterk mineraal glas en het horloge is 5atm waterbestendig (tegen regen en spatwater).

Koop een ZINZI Solaris horloge blauw ZIW2155 bij deJuwelenwinkel.nl, gratis zilveren popcorn armband twv 29,95, ingepakt in luxe Zinzi geschenkverpakking en gratis verzending. DeJuwelenwinkel.nl is officieel dealer van Zinzi sieraden en horloges.

Wil je dit horloge aan iemand cadeau geven en nog persoonlijker maken? Wij graveren gratis jou gewenste tekst/datum op de achterkant!