Beschrijving

ZINZI Roman horloge ZIW501M. Het nieuwe ZINZI Roman horloge (34mm) is een maatje kleiner dan de populaire Retro watch. Met zijn geheel stalen kast van 34mm oogt dit horloge trendy op de dunnere pols. En de sierlijke Romeinse cijfers geven de wijzerplaat een tijdloos karakter. Het extra dunne Japanse uurwerk met datum en de platte ronde stalen zilvergekleurde kast (34mm) zorgen voor een elegante look. Voorzien van een zwarte ‘sunray’ wijzerplaat en stalen mesh band in de kleur zilver. De band is eenvoudig te verwisselen door het handige schuifsysteem aan de achterkant. Leuk detail: de hartjes seconde wijzer en de speelse ronde dag-aanduiding. Ook 5atm waterbestendig (tegen regen en spatwater) en met sterk mineraal glas.

Koop een ZINZI Roman horloge ZIW501M bij deJuwelenwinkel.nl, gratis zilveren popcorn armband twv 29,95, ingepakt in luxe Zinzi geschenkverpakking en gratis verzending. DeJuwelenwinkel.nl is officieel dealer van Zinzi sieraden en horloges.

Wil je dit horloge aan iemand cadeau geven en nog persoonlijker maken? Wij graveren gratis jou gewenste tekst/datum op de achterkant!