Beschrijving

ZINZI Glam horloge ZIW539M. Dit Zinzi Glam horloge is klassiek en trendy tegelijk. De zilverkleurige wijzerplaat is bezet met schitterende witte crystals bij de uuraanduiding. De kleine ronde seconde-meter in donkergrijs geeft het horloge een verrassende stoere uitstraling. De platte ronde stalen zilvergekleurde kast (34mm) en stalen mesh band in de kleur zilver zijn tijdloos en elegant. De band is eenvoudig te verwisselen door het handige schuifsysteem aan de achterkant. Extra kwaliteit: Voorzien van een extra dun Japans kwaliteitsuurwerk, sterk mineraal glas en het horloge is 5atm waterbestendig (tegen regen en spatwater). 34 x 8 x 34 mm

Koop een ZINZI Glam horloge ZIW539M bij deJuwelenwinkel.nl, gratis zilveren popcorn armband twv 29,95, ingepakt in luxe Zinzi geschenkverpakking en gratis verzending. DeJuwelenwinkel.nl is officieel dealer van Zinzi sieraden en horloges.

Wil je dit horloge aan iemand cadeau geven en nog persoonlijker maken? Wij graveren gratis jou gewenste tekst/datum op de achterkant!