Beschrijving

Seiko Quartz zwart SUR557P1

Seiko Quartz zwart SUR557P1 herenhorloge heeft een zilverkleurig edelstalen kast en band en een zwarte wijzerplaat. Dit rustige model heeft met zijn eenvoudige wijzerplaat en deels mat en deels glanzende band een sportieve uitstraling.

Techniek
Quartz

Kaliber
6N52

Diameter kast
39 mm

Waterdichtheid
Tot 100 meter

Koop een Seiko Quartz zwart SUR557P1 bij deJuwelenwinkel.nl, ingepakt in luxe Seiko geschenkverpakking en gratis verzending.

De Juwelenwinkel is officieel dealer van Seiko horloges en klokken. Bij ons heb je zekerheid van originele uurwerken en garantie van 2 jaar!
Wilt u een horloge voor uzelf of als cadeau persoonlijker maken? Dan graveren wij kosteloos uw gewenste naam en/of datum op de achterkant van het horloge.

Het verhaal van Seiko begon in 1881, toen een 21-jarige ondernemer, Kintaro Hattori, een winkel opende waar hij naast horloges en klokken verkopen ook reparatie’s uitvoerde in het centrum van Tokio. Slechts elf jaar later, in 1892, richtte hij de ‘Seikosha’-fabriek op.
Vandaag de dag, na meer dan 130 jaar innovatie, is het bedrijf van Kintaro Hattori nog steeds toegewijd aan de perfectie die de oprichter altijd nastreefde.
In 1892 kocht Kintaro Hattori een niet meer gebruikte fabriek in Tokio en Seikosha werd opgericht (in het Japans betekent “Seiko” “voortreffelijk”, “minuut” of “succes” en “sha” betekent ”huis”). Het was hier dat Kintaro Hattori zijn eerste klokken produceerde en deze markeerden het begin van een bedrijf dat een van ‘s werelds belangrijkste fabrikanten van uurwerken zou worden.
Toen Seiko in 1913 zijn eerste polshorloge bouwde, noemde de president van het bedrijf het de Laurel. Het was niet alleen een primeur voor Seiko, maar ook een primeur voor Japan en het was het begin van een traditie van innovatie die rechtstreeks voortkwam uit de vastberadenheid van Kintaro Hattori dat de rest altijd “one step ahead” zou blijven.