Beschrijving

Rolf Cremer Twist 501710. Zwarte kalfslederen band en een zwarte wijzerplaat met rosékleur wijzers. Een designmijlpaal in de onmiskenbare handtekening van Rolf Cremer. De schuine wijzerplaat, typisch voor Rolf Cremer, springt in het oog. Wat er ‘scheef’ uitziet als je er rechtdoor kijkt, blijkt uitzonderlijk gemakkelijk af te lezen als het horloge wordt gedragen: de wijzerplaat kantelt naar de drager en staat plotseling bijna verticaal – zoals het hoort. (Waarom zijn niet alle klokken op deze manier ontworpen?) Op het tweede gezicht verbaast de TWIST zich door zijn organische, vloeiende vorm. De kast heeft geen scherpe randen, alles is rond. Het hoogtepunt: de hoek van de wijzerplaat lijkt op zijn plaats gekneed, het vierkant van de kast is gedraaid. Het resultaat is een zeer vloeiende, organische indruk.

Specificaties:

Ronda Swiss-made quartz uurwerk

Mineraalglas

Kalfsleer

Afmetingen: 35×35 mm

3 ATM (Regen- & spatwaterdicht)
2 jaar garantie

De ontwerper Rolf Cremer ontwerpt horloges die juist niet alledaags zijn, elk horloge is hierdoor tijdloos, eenvoudig en discreet. U draagt het horloge van Rolf Cremer als een sieraad. Het horloge-ontwerp wordt afgewerkt met speelse elementen en kleuren.

Bestel een Rolf Cremer Twist 501710 rood bij deJuwelenwinkel.nl. Officieel dealer van Rolf Cremer horloges en horlogebanden. 2 jaar garantie, gratis verzending, geleverd in een origineel Rolf Cremer verpakkingsdoos en ingepakt als cadeau.