Beschrijving

Rolf Cremer Style 500002. Rode kalfslederen band en een zwarte wijzerplaat met rode wijzers. Onmiskenbaar Rolf Cremer, onmiskenbaar de relatie met TURN, onze klassieker sinds vele jaren. De STYLE herinterpreteert de schuine wijzerplaat. Het speelt met de strikte rechtheid van de buitenvorm – de kast is nauwelijks breder dan de band. Het zet met de hoeking een contrapunt binnen deze rechtheid en creëert zo een levendig spanningsveld. De hoek van de wijzerplaat is niet alleen een origineel ontwerpkenmerk, maar maakt het ook gemakkelijk af te lezen.

Specificaties:

Ronda Swiss-made quartz uurwerk

Mineraalglas

Kalfsleer

Afmetingen: 29×38 mm

3 ATM (Regen- & spatwaterdicht)
2 jaar garantie

De ontwerper Rolf Cremer ontwerpt horloges die juist niet alledaags zijn, elk horloge is hierdoor tijdloos, eenvoudig en discreet. U draagt het horloge van Rolf Cremer als een sieraad. Het horloge-ontwerp wordt afgewerkt met speelse elementen en kleuren.

Bestel een Rolf Cremer Style 500002 bij deJuwelenwinkel.nl. Officieel dealer van Rolf Cremer horloges en horlogebanden. 2 jaar garantie, gratis verzending, geleverd in een origineel Rolf Cremer verpakkingsdoos en ingepakt als cadeau.