Beschrijving

Rolf cremer Plano 507306. Witte kalfslederen band en een witte wijzerplaat met verschillende kleuren wijzers. Tijdsperioden worden grafisch en in kleur opnieuw geënsceneerd, waardoor de tijdindex een fris, onconventioneel en opwindend ontwerp krijgt. Het geheel is prachtig verpakt in een filigrane en vloeiende doos.

Specificaties:

Ronda Swiss-made quartz uurwerk

Mineraalglas

Kalfsleer

Afmetingen: 40 mm

3 ATM (Regen- & spatwaterdicht)
2 jaar garantie

De ontwerper Rolf Cremer ontwerpt horloges die juist niet alledaags zijn, elk horloge is hierdoor tijdloos, eenvoudig en discreet. U draagt het horloge van Rolf Cremer als een sieraad. Het horloge-ontwerp wordt afgewerkt met speelse elementen en kleuren.

Bestel een Rolf cremer Plano 507306 bij deJuwelenwinkel.nl. Officieel dealer van Rolf Cremer horloges en horlogebanden. 2 jaar garantie, gratis verzending, geleverd in een origineel Rolf Cremer verpakkingsdoos en ingepakt als cadeau.

Stap de wereld in van de design. Horloges van Rolf Cremer doen méér dan de tijd aangeven. Het zijn sieraden in optima forma. Altijd verrassend in kleur en vorm, van eenvoudig elegant tot uitgesproken kleurrijk. Een geweldige aanvulling op uw kleding. Vrolijk en gedurfd.
‘de juwelenwinkel’ is officieel dealer van dit in alle opzichten kwaliteitsmerk.
Alle horloges zijn voorzien van een Swiss-made Ronda.

Horloges van Rolf Cremer zijn altijd karaktervol

Een Rolf Cremer kent een onmiskenbaar ontwerp en onderscheidt zich door de experimentele vormen en gewaagde sterke kleuren. Soms zeer speels dan weer uitgesproken chic en nooit trendgevoelig.
Hoewel het merk Duits is, zie je overduidelijk het heldere Scandinavische design terugkomen, in de zeer brede modellenlijn voor elke leeftijd en voor man en vrouw.

Om de exclusiviteit te behouden worden de horloges in kleine aantallen vervaardigd. Nieuwe ontwerpen verschijnen twee tot drie keer per jaar, waarbij er steeds uit ongeveer 300 verschillende creaties te kiezen valt.
Dát maakt een Rolf Cremer ook een gewild verzamelobject. Sommige designmodellen behoren al tot de moderne klassiekers, zoals bijvoorbeeld het TURN-model, met zijn gehoekte asymmetrische behuizing.