Beschrijving

Rolf Cremer Moment II rood 508105

De mooiste momenten van het leven kun je nu op je arm dragen. En het mooiste is: ze zijn niet vluchtig, maar blijven jarenlang bestaan. Onze MOMENT II komt over als een rustig horloge, met zijn aangenaam gebogen kast waarin zich een zeer aanwezige, ronde wijzerplaat bevindt. Dit, evenals het heldere, eenvoudige ontwerp van de wijzers, garandeert een uitstekende leesbaarheid. De MOMENT II is verkrijgbaar zonder index of met getallen die – wacht even – in omvang toenemen van 6 naar 12 en ook niet roteren tussen 4 en 8.

Materiaal kast en sluiting: roestvrij staal
Breedte kast: 36 mm
Leren band 20 mm

Specificaties:

Ronda Swiss-made quartz uurwerk

Mineraalglas

Kalfsleer

Afmetingen: 36 mm

3 ATM (Regen- & spatwaterdicht)
2 jaar garantie

De ontwerper Rolf Cremer ontwerpt horloges die juist niet alledaags zijn, elk horloge is hierdoor tijdloos, eenvoudig en discreet. U draagt het horloge van Rolf Cremer als een sieraad. Het horloge-ontwerp wordt afgewerkt met speelse elementen en kleuren.

Bestel een Rolf Cremer Moment II rood 508105 bij deJuwelenwinkel.nl. Officieel dealer van Rolf Cremer horloges en horlogebanden. 2 jaar garantie, gratis verzending, geleverd in een origineel Rolf Cremer verpakkingsdoos en ingepakt als cadeau.

Stap de wereld in van de design. Horloges van Rolf Cremer doen méér dan de tijd aangeven. Het zijn sieraden in optima forma. Altijd verrassend in kleur en vorm, van eenvoudig elegant tot uitgesproken kleurrijk. Een geweldige aanvulling op uw kleding. Vrolijk en gedurfd.
‘de juwelenwinkel’ is officieel dealer van dit in alle opzichten kwaliteitsmerk.
Alle horloges zijn voorzien van een Swiss-made Ronda.

Horloges van Rolf Cremer zijn altijd karaktervol

Een Rolf Cremer kent een onmiskenbaar ontwerp en onderscheidt zich door de experimentele vormen en gewaagde sterke kleuren. Soms zeer speels dan weer uitgesproken chic en nooit trendgevoelig.
Hoewel het merk Duits is, zie je overduidelijk het heldere Scandinavische design terugkomen, in de zeer brede modellenlijn voor elke leeftijd en voor man en vrouw.

Om de exclusiviteit te behouden worden de horloges in kleine aantallen vervaardigd. Nieuwe ontwerpen verschijnen twee tot drie keer per jaar, waarbij er steeds uit ongeveer 300 verschillende creaties te kiezen valt.
Dát maakt een Rolf Cremer ook een gewild verzamelobject. Sommige designmodellen behoren al tot de moderne klassiekers, zoals bijvoorbeeld het TURN-model, met zijn gehoekte asymmetrische behuizing.