Beschrijving

ZINZI Elegance horloge ZIW1906Z. Het ZINZI Elegance horloge heeft een tijdloos rechthoekig ontwerp. De ronde hoeken zorgen voor een mooie look en extra draagcomfort. Met zijn geheel stalen kast van 28 x 21mm oogt dit horloge elegant op iedere pols. De sierlijke romeinse cijfers en wijzers geven de wijzerplaat een mooie uitstraling. Voorzien van een witte wijzerplaat en zwarte leren band. De band is eenvoudig te verwisselen door het handige schuifsysteem aan de achterkant. Extra kwaliteit: Voorzien van een extra dun Japans kwaliteitsuurwerk, sterk mineraal glas en het horloge is 3atm waterbestendig (tegen regen en spatwater).

Koop een ZINZI Elegance horloge ZIW1906Z bij deJuwelenwinkel.nl, gratis zilveren popcorn armband twv 29,95, ingepakt in luxe Zinzi geschenkverpakking en gratis verzending. DeJuwelenwinkel.nl is officieel dealer van Zinzi sieraden en horloges.

Wil je dit horloge aan iemand cadeau geven en nog persoonlijker maken? Wij graveren gratis jou gewenste tekst/datum op de achterkant!