fbpx

Swarovski Sieraden

Swarovski sieraden

Swarovski sieraden zijn bekend over de hele wereld. Dat komt omdat Swarovski óngewoon glamorous is. De kwaliteit wordt altijd gewaarborgd en al jaren weet het bedrijf, hoe je met de tijd mee moet gaan. Jaar na jaar worden de mooiste trendy sieraden gemaakt. Waar ook ter wereld, als vrouw of man draag je met Swarovski de meest fonkelende sieraden.

Over Swarovski

Het begon allemaal in de 19e eeuw in Oostenrijk met Daniel Swarovski : die een zoon was van een glasbewerker. Hij ontwikkelde een slijptechniek voor optische glazen. Het leende zich uiteindelijk, uitstekend voor het maken van, letterlijk schitterende sieraden en fantastische accessoires. Toen hij een speciale facet slijptechniek ontdekte, richtte hij nu ruim 100 jaar geleden, het bedrijf op.

Die unieke techniek doet kristal stralen als diamant. Deze ontwikkeling zette het merk op de wereldkaart.

Het beeldmerk van Swarovski, de bekende zwaan, vliegt al sinds 1988 de wereld rond, nadat de mode en filmwereld de perfect geslepen kristallen hadden ontdekt en het merk wereldberoemd maakten.

Collectie van Swarovski

De collectie van Swarovski is zeer breed. Op veel gebieden worden de unieke Swarovski kristallen ingezet. Uiteraard in sieraden als colliersoorbellenarmbanden, slavenarmbandencharmssets en ringen, maar ook in bijzondere horloges, pennen, manchetknopen, kristallen beeldjes  etc. Ontdek ook de prachtige Swarovski mannen collectie. Veel sieradenmakers kopen hun kristallen bij Swarovski in.

De ontwerpers van Swarovski zijn zeer bekwaam en fantasievol. De materialen zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit. Maar het grootste succes zit in het feit dat Swarovski de oogverblindende schoonheid, betaalbaar houdt.

Swarovski sieraden online kopen

deJuwelenwinkel is officieël dealer van Swarovski sieraden en accessoires. Gratis verzending, geleverd in origineel Swarovski verpakkingsdoos en 2 jaar garantiecertificaat

Titel

Ga naar de bovenkant