fbpx

Rolf Cremer

Voor mensen die van iets speciaals houden

Stap de wereld in van de design. Horloges van Rolf Cremer doen méér dan de tijd aangeven. Het zijn sieraden in optima forma. Altijd verrassend in kleur en vorm, van eenvoudig elegant tot uitgesproken kleurrijk. Een geweldige aanvulling op uw kleding. Vrolijk en gedurfd.
‘de juwelenwinkel’ is officieel dealer van dit in alle opzichten kwaliteitsmerk.
Alle horloges zijn voorzien van een Swiss-made Ronda.

Horloges van Rolf Cremer zijn altijd karaktervol

Een Rolf Cremer kent een onmiskenbaar ontwerp en onderscheidt zich door de experimentele vormen en gewaagde sterke kleuren. Soms zeer speels dan weer uitgesproken chic en nooit trendgevoelig.
Hoewel het merk Duits is, zie je overduidelijk het heldere Scandinavische design terugkomen, in de zeer brede modellenlijn voor elke leeftijd en voor man en vrouw.

Om de exclusiviteit te behouden worden de horloges in kleine aantallen vervaardigd. Nieuwe ontwerpen verschijnen twee tot drie keer per jaar, waarbij er steeds uit ongeveer 300 verschillende creaties te kiezen valt.
Dát maakt een Rolf Cremer ook een gewild verzamelobject. Sommige designmodellen behoren al tot de moderne klassiekers, zoals bijvoorbeeld het TURN-model, met zijn gehoekte asymmetrische behuizing.

deJuwelenwinkel.nl is officieel dealer en levert uit voorraad en de verzending is gratis. Elk horloge wordt in een origineel verpakkingsdoos ingepakt en als cadeau geleverd, met een garantiecertificaat van 2 jaar

Titel

Ga naar de bovenkant