TOV Essentials

TOV Essentials

TOV Essentials heeft een hoogstaande collectie armbanden, kettingen, oorhangers en andere modeaccessoires. TOV Essentials sieraden zijn altijd bijzonder en stijlvol en van de allerbeste kwaliteit. De collectie bestaat voornamelijk uit sieraden die versierd zijn met munten. Deze sieraden worden gemaakt in samenwerking met de beste producenten om zo de hoge kwaliteit te garanderen. Luxe, design, functionaliteit en kwaliteit zijn dan ook de uitgangspunten van TOV Essentials. TOV Essentials is in 2002 gestart door ontwerpster Sahrissa Lingg. Inmiddels is TOV Essentials uitgegroeid tot een bekend merk voor fashion jewelry. De sieradencollectie van TOV bestaat uit een groot aantal armbanden, oorhangers en colliers, alle uitgevoerd in de beste kwaliteit. Om de kwaliteit te garanderen worden alle sieraden op twaalf kwaliteitscriteria gecontroleerd. Daarom wordt de kwaliteit gewaarborgd door TOV Essentials. Tov Essentials sieraden worden met de hand gemaakt in Florence in Italië. Inmiddels zijn al diverse bekende Nederlanders gespot met deze sieraden. Met name de collectie armbanden en colliers met munten zijn de absolute must have van Tov Essentials!

TOV Essentials 

Subcategorieën

 • Armbanden
  TOV Essentials armbanden zijn de must have van dit moment! Deze trendy en stijlvolle armbanden worden gemaakt in Florence en zijn van de beste kwaliteit. Met name de armbanden met munten zijn de must have van dit moment. Stijlvol en elegant met TOV Essentials armbanden.
 • Kettingen
  TOV Essentials kettingen zijn echte eye-catchers! Leuk om te combineren met een van de andere sieraden van TOV of om juist apart te dragen. De kettingen van TOV zijn verkrijgbaar in zilver, goud en rosé. Deze unieke kettingen zijn verwerkt met de fijnste edelmetalen en stenen. Het basismateriaal is aluminium en alle producten zijn 100% gegarandeerd nikkelvrij.
 • Oorhangers
  Naast een uitgebreide collectie TOV armbandenen TOV kettingen bestaat ons aanbod ook uit oorbellen van TOV Essentials. Net als alle andere TOV sieraden zijn deze verwerkt met prachtige edelmetalen en stenen.
 • Pendants
  Bij TOV ESSENTIALS weten ze wat eyecatchers zijn! Of het nu gaat om hun prachtige sieraden of accessoires. Het merk staat voor ‘New Luxury’. Alle TOV sieraden hebben een luxe en trendy uitstraling. De TOV sieraden worden volledig met de hand gemaakt in het TOV-Atelier in Florence Italië.
 • Sale
 • Horloges
  TOV Horloges zijn voor iedere vrouw een must have!