Swarovski

Swarovski

Swarovski sieraden zijn trendy en glamorous. Met de sieraden van Swarovski draag je altijd de meest fonkelende sieraden. Swarovski is al jaren bekend om zijn fantastische accessoires en beelden van het unieke Swarovski kristal. Sinds enkele jaren maken zij ook de mooiste sieraden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een speciale slijptechniek. De slijptechniek zorgt voor de prachtige glans van de Swarovski sieraden. De collectie Swarovski sieraden bestaat uit een groot aantal producten. Zo zijn er armbanden, colliers, slavenarmbanden, charms, oorhangers, oorringen en complete sets. Al deze sieraden zijn vervaardigd met Swarovski kristal en alleen de beste materialen. Dit waarborgt de kwaliteit van Swarovski sieraden.

Swarovski 

Subcategorieën

 • Armbanden
 • Charms
  Swarovski charms zijn de bedels van het wereldberoemde merk Swarovski. Met deze charms speelt Swarovski in op de trend van de laatste jaren om persoonlijke sieraden samen te stellen. Met Swarovski charms maak je een unieke en persoonlijke armband of collier. De collectie bestaat uit zes verschillende categorieën: Childhood, Glamour, Love, Nature, Occassions en Treasures. Met deze charms kun je je persoonlijkheid, gebeurtenissen uit je leven of je stijl uitdrukken in je sieraad. Elke keer als je de charms aan je armband ziet word je herinnerd aan die specifieke gebeurtenis! De Swarovski charms zijn gemaakt van de mooiste Swarovski kristallen en verschillende kleuren. In het licht schitteren deze kristallen je tegemoet. Bewaar je mooiste herinneringen met Swarovski charms!
 • Colliers
 • Hangers
 • Oorringen
 • Ringen
 • Sets
 • Slavenarmbanden
 • Horloges
  Swarovski horloges zijn niet alleen chique en elegant, maar zijn dankzij hun Zwitsers uurwerk ook van topkwaliteit. De horloges bestaan uiteraard uit schitterende Swarovski kristallen waardoor ze uitstekend te combineren zijn met Swarovski sieraden. Doordat alle kristallen met de hand worden ingezet, zijn de horloges met grote nauwkeurigheid gemaakt. Schenk jezelf een luxueus moment met de nieuwste collectie Swarovski horloges.Naast een schitterende sieradencollectie heeft Swarovski nu ook horloges. Swarovski horloges hebben een schitterend en elegant design en alle exemplaren stralen een buitengewone mate van luxe uit. Deze horloges zijn bezet met de meest schitterende Swarovski stenen. De horloges zijn verkrijgbaar voor zowel dames als heren. Gun jezelf of je partner een gevoel van luxe met een schitterend Swarovski horloge!
 • Sale

  Swarovski sieraden aanbieding, alle Swarovski armbanden, oorbellen, ringen, horloges en kettingen worden geleverd in origineel Swarovski verpakkingsmateriaal en certificaat. Altijd gratis verzending. Kijk of er voor jou nog een Swarovski sale tussen zit. 

 • Accessoires
 • Nieuwe collectie
 • Mannen collectie
  Ook voor mannen heeft Swarovski prachtige horloges en sieraden ontwikkeld. De edelstalen sieraden zijn vervaardigd met uitserste precisie en vaak gerelateerd aan een thema. In de huidige collectie zien we veel doodshoofden, slangen en strakke motieven. De stalen sieraden zijn al dan niet verguld en voorzien van zwarte of witte Swarovski kristallen en carbon. De Swarovski herensieraden zijn een mooie aanvulling op de totale collectie Swarovski sieraden.