M'amour

M'amour

M’amour sieraden tonen de liefdevolle band tussen moeder en kind, ontworpen door de Amerikaanse Jane Russel. Door middel van de uitgebreide collectie hangers, ringen, oorknoppen en medaillons kun je op elk moment de liefde aan je moeder tonen. Niet alleen bij de geboorte van een baby als geboortesieraad maar ook op het moment dat de moeder zelf oma wordt. De complete collectie is uitgevoerd in 14 karaats geelgoud of witgoud, eventueel gezet met een schitterende diamant. M’amour is niet alleen geschikt voor jonge moeders, maar ook voor moeders met schoolgaande kinderen of moeders die al oma geworden zijn. Kortom: een sieraad voor alle moeders. M’amour, moederliefde in goud gevat!

M'amour There is 1 product.

Subcategorieën

  • Familiehangers
    M’amour familiehangers zijn vervaardigd van 18 karaat goud en passen om praktisch elke ketting. Deze hangers symboliseren de liefde binnen een familie. Verras je moeder met een M’amour familiehanger!
  • Hangers
    M’amour hangers zijn vervaardigd van 18 karaat goud en passen om praktisch elke ketting. Deze hangers symboliseren de liefde tussen moeder en kind. Verras je moeder met een M’amour hanger!
Toont 1 - 1 van 1 item
Toont 1 - 1 van 1 item